2015. február 26., csütörtök

Necro Vision teljes verziós PC DVD-ROM - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képen látható új "Necro Vision" nevű, a megküldött kóddal (ami a papírtasakon található meg) végig játszható,  teljes verziós PC DVD-ROM (A PC Guru 2014/05. havi számához jelent meg, de a lap nem az aukció része! )
A játék stratégia csupán ennyi:  kapj a mancsodba egy géppuskát, aztán irts ki mindenkit – ha pedig elfogyna a töltény, akkor rúgd fel őket a Holdig!  
A történet:
1916-ot írunk, javában tombol az első világháború, és ennek is a legvéresebb színterén teljesít szolgálatot Simon Bukner, egy amerikai származású katona. A somme-i pokolban, a nappalt éjszakává változtató hamu és por, a józan ésszel felfoghatatlan mértékű mészárlás közepette pedig egy újabb roham indul. A pusztító géppuskatűzben végül oda lesz minden remény, hogy ebből bármilyen társakkal megosztható harci cselekmény legyen, így aztán hősünk egyedül vág neki a senki földjén beinduló kalandnak. Eleinte csupán a lövészárok-háború borzalmaival szembesülünk: gáztámadások, bombázás, értelmetlen és kilátástalan harc, ahol nincsenek győztesek, csak félőrült túlélők. Aztán felbukkan az első élőhalott, majd újabb és újabb démoni lények tűnnek fel, és fény derül a sötét titokra. A németek Zimmermann nevű tudósa halottakon kísérletezik, sőt úgy tűnik, hogy valaki megnyitott egy átjárót, ahonnan borzongató lények egész serege tör elő, hogy pusztulást hozzon a világra. Ám mindez semmi ahhoz a felfedezéshez képest, hogy a föld alatt folyik egy másik háború vámpírok és démonok között, és bizony utóbbiak állnak nyerésre...
A termék máshol is meghirdetésre került, így licitálás előtt kérem érdeklődjön, hogy megvan-e az aktuális darab.
Személyes átvétel Cegléden, vagy előre egyeztetett időpontban Budapesten Kőbánya-Kispesti metró megállónál, illetve a Kálvin téri metró megállónál lehetséges. Postázás a vevő költségére kizárólag követhető (ajánlott) küldeményben banki előre utalás után.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2015-03-19 20:21
. Necro Vision teljes verziós PC DVD-ROM - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése